Fysioterapia Aksoni

Henkilökuntamme 2019Bart Liefveld

Työkokemukseni ja täydennyskoulutukseni painottuvat tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Olen erikoistunut ortopediseen manuaaliseen fysioterapiaan Sveitsissä ja Suomessa, manipulatiivisen fysioterapeutin Maitland® tutkinnon suoritin vuonna 2008. Selkärangan, niska-hartiarenkaan, olkapään-yläraajan sekä neuraalikudoksen toiminnan häiriöt ovat erikoisosaamisen alueitani. Alkuhaastattelu, kliininen tutkimus ja tutkittu tieto ovat mielestäni perusta fysioterapian tavoitteiden ja toteutuksen suunnittelulle.

Tärkeinä kuntoutuksen kulmakivinä pidän vuorovaikutussuhteen luomista ja terapian vaikuttavuuden seuraamista uudelleen arvioinnin avulla koko prosessin ajan. Yksilöllisen manuaalisen terapian lisäksi ohjaan ja kannustan kuntoutujaa aktiiviseen harjoitteluun.


 
   

Riitta Sairanen

Työkokemukseni ja erikoistumiskoulutukseni painottuvat aikuisneurologiseen fysioterapiaan. Olen valmistunut Bobath-kouluttajaksi Sveitsissä ja säännölliset alan täydennyskoulutukset ovat vieneet eri maihin. Neurologisten aiheiden lisäksi olen suorittanut Lahden ammattikorkeakoulussa tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumisopinnot. Kokonaisvaltaisen fysioterapian työotetta olen vahvistanut koulutuksella psykofyysisestä hengitysterapiasta (Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena), Funktionaalinen kehotietoisuus ja kehomielen integrointi -opinnoilla sekä kouluttautumalla Asahi-ohjaajaksi ja niihin liittyvillä jatko-opinnoilla.
 
 
   

Terhi Eerola

Vuodesta 2005 alkaen olen työskennellyt yksityisenä ammatinharjoittajana Fysioterapia Aksonissa. Ratsastusterapiaa teen Liikkalassa HS-tallilla: http://www.hs-talli.net.


Neurologisen fysioterapian koulutukseeni kuuluu mm. Bobath perus- ja jatkokurssit sekä kouluttautuminen ohjaamaan asiakkaita tunnon avulla. Psykofyysisen fysioterapiaan olen perehtynyt työskentelemällä psykiatrisessa sairaalassa vuosina 1982-2000 ja käymällä mm. Rentoutusterapian opetuskurssin, Psykofyysiset harjoitukset-koulutuksen sekä Hengityskoulu/lyhytterapiaryhmä-koulutuksen Turussa. Asahi- terveysliikuntaohjaajaksi valmistuin 2010, sitä edelsi tietoisuustaidot (mindfullness) ja kehollisuus-koulutus. Funktionaalinen kehotietoisuus ja kehomielen integrointi-koulutuksen jatko-opintoineen olen aloittanut keväällä 2012. Ratsastusterapeutiksi (SRT) valmistuin vuonna 1998. Lisätietoa ratsastusterapiasta löydät sivulta http://www.suomenratsastusterapeutit.net

 
 
   

Jarmo Rastamo

Erikoisosaamiseni alue on nivelten ja nikamien toimintaan vaikuttaminen, erityisesti selän toiminnalliset häiriöt. Hoitokeinoina käytän mm. nivelten ja nikamien mobilisaatiota ja manipulaatiota. OMT-fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2003, naprapaatiksi valmistuin 2006.

Tällä hetkellä toimin ammatinharjoittajana. Kolmena päivänä viikossa vastaanottoni on Suomen Terveystalolla. Fysioterapia Aksonissa otan vastaan yhtenä päivänä viikossa, keskiviikkoisin.